010-18 The Station House edit-17.jpg
Title| Station House
Location| Sussex
Project Type| Heritage Extension
Project Description

The station house project is a single storey side extension and relocated front porch on a house that was constructed in aproximately 1846, the subservient extension has been included to create a larger kitchen downstairs for a growing young family.

010-18 The Station House extra edit-5.jpg
010-18 The Station House  edit-36.jpg
010-18 The Station House edit-35.jpg
010-18 The Station House edit-11.jpg
010-18 The Station House BN8 6SS edit-33.jpg
010-18 The Station House BN8 6SS edit-26.jpg
010-18 The Station House  edit-1.jpg
010-18 The Station House  edit-10.jpg
010-18 The Station House edit-3.jpg
010-18 The Station House BN8 6SS edit-2.jpg
010-18 The Station House BN8 6SS edit-7.jpg
010-18 The Station House BN8 6SS extra edit-2.jpg
Ecotecture Ecological Design Ltd 2018
Registered in England and Wales
Company Registration Number: 11114542
Registered Address: Basepoint Business Centre,
Suite 43, Little High Street,
Shoreham by Sea,
West Sussex,
BN43 5EG
NEW-GREEN-REGISTER-LOGO-RGB.png
IHBC-Logo.png
ASBP_Logo_transparent.png
SPAB.jpg