1.png
Title| Mill House
Location| Sussex
Project Type| Residential Extension
Project Description

A modern contemporary side extension to a building in Sussex provides the home with a larger living room, a music room, and a shower room. The design enables the spaces to be bathed in natural daylight through the provision of roof lights and strategically located windows that ensure the space is effectively lit from three elevations.

(Images courtesy of JCJ)

13.png
6.png
2.png
12.png
3.png
Photographs by JCJ
15.png
Ecotecture Ecological Design Ltd 2018
Registered in England and Wales
Company Registration Number: 11114542
Registered Address: Basepoint Business Centre,
Suite 43, Little High Street,
Shoreham by Sea,
West Sussex,
BN43 5EG
NEW-GREEN-REGISTER-LOGO-RGB.png
IHBC-Logo.png
ASBP_Logo_transparent.png
SPAB.jpg