Front Elevation 1.jpg
Title| Barn Cottage
Location| Clayton
Project Type| Extension
Project Description

The project is a conversion of a previously existing garage into a new 2 storey extension and an interior refurbishment of the existing house. This was done to improve the usability of the house and maximise the views of the lake, careful consideration in the development of the design was played to maintaining the local vernacular style and using locally sourced materials. 

Bedroom.jpg
Hallway.jpg
Rear Elevation 1.jpg
Kitchen 2.jpg
Bathroom.jpg
Front Elevation 2.jpg
Ecotecture Ecological Design Ltd 2018
Registered in England and Wales
Company Registration Number: 11114542
Registered Address: Basepoint Business Centre,
Suite 43, Little High Street,
Shoreham by Sea,
West Sussex,
BN43 5EG
NEW-GREEN-REGISTER-LOGO-RGB.png
IHBC-Logo.png
ASBP_Logo_transparent.png
SPAB.jpg